Laager

Dsaukii,

Kuna mul tuli ilge tahtmine siia midagi postitada, siis kirjutangi midagi (pidin lihtsalt vahelduseks midagi bioloogia õppimisele tegema). Järjekordne laager sai mööda veedetud, tore nädalavahetus oli: joosta, rääkida, mõelda, ekselda, kaardiga käia, võsas möllata - kõik see on super.

Reedel peale kooli sõitsime siis Otepääle, et minna esimesse trenni. Kell oli vist viis õhtul, väljas kottpime (jube mõelda kui vara pimedaks läheb) - võtsime kätte ja läksime kõik koos jooksma, suvalises suunas kuhugi, tiirutasime natuke aega ning jõudsime suusahüppemäkke, seejärel Audentesesse tagasi ja jätkasime saalis jõuharjutuste ja pallimänguga. Laupäeva hommikul testjooks. Enne sörkisime raja läbi, kuid mina, geenius, ei taibanud muidugi korralikult rada jälgida, seega, startisin ning enda meelest oli tempo ka üsna normaalne, üle poole raja sai ära joostud ning siis 180kraadi vales suunas mindud (koos Kristjani, Janeki ja Martiniga). Seiklesime veits ning jooksime rahulikult tagasi algusesse, sain uue stardiaja. Oma esimesed energiavarud ära raisanud, teadsin, et aeg ei tule just kõigeparem. Jooksin siis oma kaks ringi ära ning tulemus polnudki nii hull kui esialgu arvasin, kuid siiski oleks paremini saanud (kevadel uuesti). Kuna Vallol oli õhtul koosolek ning ta ei saanud meie trenni juhatada, siis tegime kerge 40minutise jooksu ja venituse otsa. Peale sööki käisime Marguse puhkekeskuses hooaja lõpetamisel.
EOL edetabeli võit N16 klassis ja rahvusvaheliste võistluste tulemuste eest 2011 aastal

Pühapäev, laagri viimane päev ning ühtlasi ainuke mil tegime kaarditrenni. Sai siis Käärikul 1983aasta kaartitega käidud. Võsa, turnimine, kinni jäämine - sõnad mis seda treeningut iseloomustavad. Kokku tuli natuke alla kahe tunni. Sööma ja siis taas Tartusse tagasi.

Kogu see seltskond on lihtsalt suurepärane, mitte üheski laagris ei puudu naer : )

Kommentaarid

  1. Võsa, turnimine, kinni jäämine - sõnad mis seda treeningut iseloomustavad.: ropendamine?

    VastaKustuta

Postita kommentaar