Ja see suvi ongi läbi...

Heii,
teen lühikese kokkuvõtte oma tegemistes. Niisiis, jäin eelmise postitusega pooleli 22. juuli juurde. Järgmisel päeval tegin alustuseks kiiremas tempos jooksu ning venituse, edasi tegin KRP lõike ja lõpetuseks jooksin koju. Pühapäeval ja esmaspäeval puhkasin ning teisipäeval läksin Pokale päevakule, kus 4,8 km pikkune rada sai kuidagi väga kiiresti läbi. Kolmapäeval ja reedel tegin tavalist rahulikku jooksu ning 30ndal sõitsime koos kobrastega Lilli EOL Openile, mis toimus järjekordselt võsas ning kus liikumiskiirus oli väike. Esimesel päeval tegin kolmanda punktiga viga, hakates seda liiga vara otsima. Teisel päeval sai natuke kiiremini liikuda kui esimesel, kuid ka siis tegin natuke viga, kahe päeva summas kaotasin vaid Sandrale.

1. august ja ainult kuu aega veel koolini, tegin puhkuse. Teisipäeval taaskord päevakule, mis toimus Hatikul kus rada oli üsna jooksukas. Kolmapäeval tegin taaskord jooksutrenni ning neljapäeval puhkuse. Reedel käisin taaskord pooletunnisel jooksul, et järgneva päeva võistluseks lahti joosta. 6. ja 7. augustil toimus siis Lätis Malienas Kauss, kus sai ka käidud ning mõlemal päeval piisavalt viga tehtud, et Sandrale ligi 4 minutiga alla jääda. Teisipäeval käisin rattaga vanal klassiõel külas ning õhtul tegin soojenduse, fartleki ja lõpetuseks jooksin peale.  Kolmapäeval, 10. augustil käisin jooksmas ning tegin kiirendusi ja mäge. Neljapäeval läksime perega Pärnu lähedale Lepassaarele Toftani suvepäevadele, kus toimus fotojaht, rafting ja mängiti golfi. Õhtune pidu käis varahommikuni välja ning kella 8 ajal käisin hommikusaunas ja ujumas. Seejärel hakkasime kodu poole tagasi sõitma. Laupäeva hommikul käisin koprakarikal, kus teise punkti minnes, suutsin tükk aega kaarti tühja pilguga vaadata ja sellest mitte aru saada, kuid siiski jõudis mulle lõpuks kohale kus ma olin, ülejäänud rada kulges Margretiga peaaegu koos joostes, vahepeal tegime küll erinevad teevalikud, kuid seejärel olime jälle koos, püüdsime kinni ja möödusime Jaanast ja Kerdast. Peale võistlust läksime emaga kohe Hauka laadale, kus sai natuke kooli jaoks riideid ostetud, seejärel sõitsime Kanepisse sprindile, olles väsinud, suutsin siiski raja üsna tempokalt läbida ning arvestades seda, et tegin rajal minutilise vea, ei kaotanud ma esimesele ja teisele kohale eriti palju. Pühapäeval sõitsime Koprakarika viimasele päevale, kus keskendumise kadumise tõttu tegin paar viga, kuid saavutasin siiski teise koha Margreti järel. Peale võistlust käisime ema, õe ja tädiga Otepääl seikluspargis ning õhtul saunas.

Esmaspäev jäi lühikeseks puhkuseks ning teisipäeval sõitsime klubiga Lätti laagrisse, kus esimeseks trenniks oli joonejooks, mille suutsin üsnagi edukalt läbida, õhtune trenn oli Meridiansi päevak, kus sai kirutud raskeid tõuse. Laagri teisel päeval käisime hommikul reljeefikaardi peal ning jõudsin lõppu teha ka natuke koridori, kus lõpuks saime kokku Janeki, Laura ja Kerstiniga. Tee peale jõudes mõtlesime mitte kaarti vaadata ning lihtsalt tagasi lõppu joosta, ilmselgelt kaldusime ära ning tegime mingi ringi, lõpuks otsustas Laura kaarti vaadata ning leidsime end finišist kaugemal, lõpuks jõudsime siiski bussideni. Õhtul oli tavaline o-rada, kus tegin viga laiskuse tõttu mitte korralikult kaarti vaadata. Laagri kolmas päev algas suunajooksuga, kus kaardil oli vaid punkti rõngas ja selle sees olev kaardi osa, suutsin ära kalduda paar korda, kuid lõpuks siiski läbisin selle edukalt, raja teine pool koosnes kaardist, kus punktide vahel olid roosad mullid, mis varjasid seda osa. Õhtune trenn oli mälu, kus esimesed punktid sain ilusti, kuid siis ei pannud punktis korralikult suunda peale ning kaldusin ära. Kuidagi sain siiski kõik punktid kätte. Ja kätte jõudis laagri viimane päev, ülimalt kiiresti läks seekord, hommikul oli ette nähtud o-rada, mille pidime läbima võistluse tempos aja peale. Laagri lõpetuseks tegime teatevõistluse ning loosiga sain paari Kerstiniga, viimasesse puntki tegin vale teevaliku ning koos saavutasime kolmanda koha. Käisime pesemas ning söömas ning seejärel algas kodu poole sõit.

See oli siis väike kokkuvõte kõigest. Jubejube, nädala pärast algab juba kool, tegelikult ootan seda kõike juba, sest kõik on uus, kuid pean harjuma omaette elama. Uus kool tekitab ka natuke kõhedust, kuna ei tea kas ma saan seal hakkama või mitte ?!

Päikest teile (#)

Kommentaarid