Elu on konn

Dsauks, jätkan siis oma treening blogiga. Peale 12.märtsi jäi mõni päev trenni tegemist vahele ning käisin kolmapäeval, 16.märtsil koos vennaga Kubjal suusatamas, rada oli jäine ning suusad tahtsid alt ära kaduda, seepärast sõitsin hästi ettevaatlikult. Kokku sai siis umbes 15 km sõidetud tunni ajaga. Peale suusatamist läksin veel saalitrenni, kus tegime taaskord testi, ületasin vist kõike sügisese testiga võrreldes, mis on väga hea. Juba sel päeval tundsin, et jään haigeks ja nii ka läks. Olin mitu päeva haige ning kahtluse alla jäi ka see, kas lähen koondise laagrisse või jääb seekord ära, kuid õnneks sain enam-vähem terveks.

Laager algas küll 19.märtsil, kuid kuna mul olid Tartus Miina Härmasse ja Treffnerisse, siis läksin teisipäeval bussiga Pärnusse, mis ei olnud üldse tore, ning Vallo tuli mulle sinna vastu. Sellel päeval enam trenne ei olnud ning minu laager algas põhimõtteliselt kolmapäeval, poole pealt. Kolmapäeva hommikul käisime hommikujooksul ning peale seda venitasime. Lõuna ajal tegime alguses soojendusjooksu, seejärel metsavahel põlvini lumes mängisime o-pokkerit, mis oli isegi tore, suutsin mitu korda lume sees kõhuli pikali kukkuda :D Peale pokkerit jooksime veel pool tundi ning venitasime peale. Peale lõunasööki magasin kuni õhtuse trennini ning siis sai suusatamas käidud. Sõitsin umbes 14 km, peale seda läksin ruttu jõusaali kus teised mind ootasid, ning alustasime ÜKE-ga. Esimese ringi tegime kõike minut, teise ringi ajal lisasime veel pool minutit ning kolmandat ringi ei jõudnud enam teha, sest aega jäi väheks. Venitasime veel lõpetuseks ning siis pesema ja sööma. Õhtul pidasime kõik koos koosoleku ning õhtu lõpetuseks vaatasime telekat ning mängisime kaarte. Kätte jõudis laagri eelviimane päev, hommikul käisime taaskord jooksmas. Lõuna ajal jooksime koos Laura ja Madliga mere äärde, seal tegime väikese peatuse ning käisime mere peal, seejärel jooksime tagasi Jõulumäele, aega kulus selleks 1h 28min ning teepikkus oli 11 km. Peale lõunasööki magasin taas kuni õhtuse trennini. Õhtul tegime siis soojenduse, ning peale seda jooksime mäge, lõdvestuseks jooksime veel peale ning venitasime. Õhtul pidasime taas koosoleku ning vaatasime telekat ja mängisime kaarte. Kätte jõudis laagri viimane päev ja viimane trenn, hommikujooksule mineku sai ise valida, otsustasin siiski minna, sest olin teistest poole vähem aega laagris viibinud. Lõuna ajal tegime siis Fartleki, selleks kulus ajaliselt 1h 15min ning teepikkuseks tuli 10,6 km, trenni lõpetuseks venitasime. Peagi algas paaritunnine sõit kodu poole.

Ma tean, et on möödunud kaks nädalat, kuid lubasin kirjutada iga nädala tagant. Ma lihtsalt ei jõudnud ning eelmisel nädalal ma ei teinud ka eriti midagi, niiet. Edaspidi üritan siis tihedamini kirjutada oma tegemistest. Dsau  : )

Kommentaarid