Jüriööjooks

Peale Peko Kevadet jäin loomulikult haigeks, või kas just haigeks, pigem tõbiseks. Ega see just kõige parem tunne ei ole... Möödunud laupäeval leidis aset 53. Jüriöö teateorienteerumine, kus olime taaskord ka oma võistkonnaga väljas, noorte arvestuses. Olime väljas peaaegu samas koosseisus mis möödunud aastal, ainult, et Anti asemel oli meiega Tanel. Jõudsime võistlustele kohale, aega oli suhteliselt palju ning jagasime numbrid laiali ning läksime Anti ja Lauriga soojendusrada kõndima, pidime 3 punkti võtma, peast, aga siis loomulikult nad otsustasid poodi minna ja no kõndisin rahulikult tagasi koolimajja, edasi järgnes lihtsalt tuim olemine. Rongkäik, iga-aastane traditsioon, hobused ees, neile järgneb orkester ja siis võistlejad. Seekord tundus, et meid oli vähem kui muidu!?

Peale rongkäiku tagasi koolimajja, vahetasin riided ja siis ühisstarti vaatama. Edasi jälgisime GPS'sse seinalt. Igatahes, noorte võistkondi oli ainult 4, kellest kaks olid meie klubi omad. Esimesed lõpetasid, tegin natuke sooja ning jäin siis Tanelit ootama. West ja Peko olid juba metsa saatnud oma teise vahetuse, lõpuks tuli Tanel ka ning sain minna. Algus isegi normaalselt, võtsin rahulikult, enesetunne polnud just kõige parem. Ja siis tegin viga, lihtsalt käisin 2 punkti läbi enne kui enda omasse jõudsin... Jõudsin west'i tüdrukule järgi, hiljem nägin korraks Peko oma ka. Jõudsin välja, juhtisime. Kevin ja Peko omad tulid suht koos, Laura sai Dorise ees minutise vahe ja siis see viimane vahetus, millega eelmisel aastal kaotasime oma võidu. Tulemusi ei osanud ette ennustada kuna kõik oli veel nii lahtine, ja siis näeme kuidas Janek tuleb kaardivahetusse ja Reigo kohe järgi... Lootsime ainult, et neil on erinev hajutus, ei olnud ning Reigo oli seekord kiirem. Jäime teiseks, täpselt nii nagu eelmisel aastal...aga mis seal ikka, see ka hea : ) Järgmisel aastal enam samas koosseisus joosta ei saa, kuna mõned saavad liiga vanaks :D


Pole midagi paremat kui võita iseennast
Selle hooaja tippsündmuseni, Euroopa noorte MV-ni on jäänud vaid 66 päeva, tavarajani üks päev rohkem. Toimuvad need Kesk-Prantsusmaal Bugeat's. Eesootaval nädalavahetusel on kavas katsevõistlused, loodan, et kõik läheb nii nagu peab - suurepäraselt. Trenn on kulgenud enamvähem, mitte küll päris plaanipäraselt, kuid peaaegu. Jooksukiiruse üritame Euroopakate ajaks ka heasse vormi saada. Enne on veel muidugi Balti MV, mis toimuvad Lätis, seal loodan samuti hea soorituse teha, eelnevatele aastatele ei saa ju alla jääda! Kuid vaatab mis võistlus toob. Euroopakate peale olen ka mõelnud ning mingid eesmärgid seadnud, kuid mitte lõplikult, natuke aega veel on ka, kuid mitte enam palju!! : )

Kommentaarid