Trenn, trenn, trenn, kool - vaheaega tahaks!

Heiheii !
Nii palju aega jälle mööda läinud, seega teen lühidalt. Koolis läheb nagu ikka - raskelt, hetkel arvestuste nädal ka, ei lähe just suurepäraselt, kuid oma hinded saan kätte. Tahaks vaheaega, jõule, lund, TRENNI, laagreid, aastavahetust ja korralikku puhkust paluks ka ! : )


Niisiis, jäin vist eelmine kord laagri juurde!? Igatahes, peale laagrit olid meil koolis klassidevahelised võistlused (mängisin siis meie klassi eest saalihokit ja võrkpalli - kuigi ma kumbagi eriti ei oska) ning peale võrku läksin välja rahulikult sörkima ning jäin siis natuke haigeks. Esmaspäeval, 28ndal alustasin siis n-ö korraliku trenniga. Tegime õues rahulikku jooksu tingmärkide kordamisega, hallis harjutusi kerelihastele, vahepeale üle tõkete jooksu ja natuke staatilisi harjutusi ning trenni lõpetuseks venitus ja päkaga tingmärkide joonistamine (õhku). Teisipäeval jooksin, tegin hüppeid ja kiirendusi tõusul ning jooksin veel. Kolmapäeval toimusid Tartu linna koolidevahelised kergejõustikuvõistlused, kus ma jooksin 600m ning 4*200m. Pikalt sai enne sooja tehtud ning peale esimese jooksu ajal tuli alles viimasel ringil see tunne, et jookseks veel, lihtsalt nii mõnus oli, kuid see sai läbi. Tulin 3ndaks. Ootasime siis viimast ala - teadet. Pidin jooksma teist vahetust ning tulime teiseks. Ilmselgelt jõudsin taaskord selle tulemuseni, et mulle ei sobi need alad. Peale võistlusi enam trenni ei jäänud, olin piisavalt väsinud juba, kuid see eest sai järgmisel päeval käidud Veri Ninast Välja vol1/2.a. mis toimus Annelinnas ning kus ma suutsin liblika ajal mõnusalt segadusse sattuda (6,9km pikkune rada oli, mis algas ja lõppes sprindikaardiga ning raja keskosa kulges Eesti põhikaardil). Reede jäi puhkamiseks, laupäeval käisin enne korvpalli ja paari jõuharjutust väljas jooksmas ning nädala viimasel päeval sai lõdvestuseks natuke alla tunni sörgitud. 
Uus nädal, uued emotsioonid. Esmaspäeval alustasime jooksu, tasakaaluharjutuste ja ringtrenniga. Kolmapäeval sai soojenduseks pool tundi joostud ning siis erinevaid jooksuharjutusi tehtud, lõpetuseks veel natuke jõudu ja venitus. Neljapäeval Veri Ninast Välja vol2/2.a. , Tammelinnas, mina, geenius, suutsin muidugi alguses valesse kohta minna ning siis kuidagi moodi ikka teiste juurde jõuda ning jooks läks nii nagu ta läks, mitte kõige paremini, kuid ka mitte kõige halvemini. Seekord oli siis vaja 50 minuti jooksul käia KP-des ning endale sealt punkte koguda. Reedel sain oma uued sõbrad kätte - prillid, seejärel sõitsin Võrumaa Kodutütarde tunnustamisele ning selle lõppedes läksin otse trenni, kus tegime taas jooksuharjutusi, lõpetuseks olin natuke aega jõusaalis.

Laupäeval ja pühapäeval sai Haanjas suusatamas käidud! (kuigi pühapäeval oli plaanis päevotsa bioloogiat õppida) Esmaspäeval tegime kepikõnnikeppidega jooksu tasasel maal, kui ma tõusul ning hallis süvalihasteharjutusi ning lõpetuseks venitus.


Niiii mõnusalt korralikult on praegu trenni tehtud - koguaeg valdab selline tunne et läheks ja teeks!
Olge tublid!
Ahjaa, mul varsti sünnipäev ka ! (kuigi sinna veel kolm pool nädalat aega)

Kommentaarid

Postita kommentaar