Tartu kevad

Neljapäeva veetsin lebos. Mul soovitati nädalavahetusel mitte võistlustele minna ja jalg Baltikateks korralikult terveks ravida. Reede õhtul, tuli tahtmine trenni minna, lihtsalt ei suutnud. Vahetasin riided ja tegin pooletunnise otsa, jalg andis tunda, kuid polnud kõige hullem. Enne magamaminekut olin kahevahel, kas minna võistlustele või mitte. Hommikul ärkasin, vaatasin jala üle, midagi hullu polnud, esimene haav peaaegu ära paranenud juba ja teine oli ka parem. Otsustasin viimasel hetkel, et lähen, panin asjad kokku, sõin ja asusime teele. Minu eesmärgiks ei olnud niivõrd võistelda, vaid pigem kaarti vaadata ja proovida vigadest hoiduda.
Esimene päev. Startisin, jooksin nii kuidas jalg lubas. 8nda punktiga tiirutasin natuke, muidu oli läks üsna hästi. Raja peal nägin päris mitut enda vanuseklassi võistlejat. Finišis tulemusi vaadates olin võitnud, 5:27 teise koha ees, super.

Teine päev, katsekas. Lootsin, et rada on tehniline, kuid. Esimesse viga, kaardi pealt vaadates tundus, nagu punkt oleks künka otsas, jooksingi siis ühe otsa kus arvasin punkti olevat, kuid seda seal polnud, legendilt vaadates pidi punkt lohus asuma. Segadus, tiirutasin natuke ja jõudsin punkti. Edasi minnes nägin endast 4minutit varem startinud Alinat, kes ei olnud esimesse veel jõudnud. Edasi läks rahulikult. Väga palju sai mööda teed joosta ning soojal kevadpäeval päikese käes ei ole see just kõige kergem. Jõudsin kuidagi lõpuni, Kristeli ees eduga 16sekundit.

Kahe päeva summas võit. Ajavahed läksid natuke suureks ?!
1. Marianne Haug               01:17.20 01:17.20  
2. Kristel Sibul               01:25.11    +7:51  
3. Doris Kudre                 01:40.09   +22:49  
4. Alina Kramarenko            01:43.42   +26:22  
5. Ragne Reiman                01:49.57   +32:37  
6. Getter Matto                01:55.17   +37:57  
7. Liis Urman                  02:47.45   +90:25  
   Eneli Maranik               Katk               
   Margit Saal                 Katk               

Niisiis, Baltikatele ja Euroopakatele minek, nüüd vaja ainult korralikult trenni teha. Lisaks leidsin enda uurimustööle juhendaja, seda tuleb ka hakata vaikselt tegema. Nii rahul : )
Silviale ka üks pildike, parane hästihästi ruttu : )

Kommentaarid