Uuel aastal uue hooga

Hei,
oeh, räägin siis trennist, millest pole niikaua kirjutanud, võtsin end nüüd jälle kokku, et siia midagi natuke asjalikku teha! ;)

Niisiis, viimati kirjutasin Haanjas käigust, mis oli kuu aega tagasi ning vahepeal on niipalju juhtunud, et teen lühidalt kõigest.
Järgmisel päeval peale suusatamist tegime immi ja veidike süvalihaste harjutusi, kolmapäeval õues rahulikku jooksu, hiljem hallis jooksutehnika harjutusi, intervalle 100+200+300+400+500m, topispalli loopimist ja natuke jõudu, seejärel jätkasime intervallidega 500+400+300+200+100m ning trenni lõpetuseks rahulikku jooksu ja venitust. Neljapäeval oli taaskord Veri Ninast Välja, seekord juba vol.3/2.a., kus läbisime koos Kristiinega raja natuke rahulikumalt, enne seda sai kodust starti ning hiljem ka tagasi sörgitud. Reede, kui võimalus  klubikaaslastega koos trenni on teha, siis ega seda ei saa ju vahele jätta, iga kord ei ole seda võimalust. Trenn kulges rahulikult, jõudsin pool tundi varem halli ning alustasin soojendusjooksuga, jätkasin seda ka Laura ja Janekiga koos, hiljem tegime spordikooli kohustuslikku testi, millest tegime ära 30m lendstardiga ning hoota kauguse, lõpetuseks käisime jõusaalis. Arvestuste nädal oli läbi saanud, ise olin ka kohutavalt väsinud ning seega nädalavahetuse otsustasin lihtsalt kodus magada, nii ka tegin, kaks päeva voodis lebotada, lihtsalt niii hea oli ning kuna jõulud olid tulemas tuli mul mõte vanematele üllatus teha ning neile koos õe ja vennaga suur pilt kinkida ning kuna reedel suutsime selle teostada, siis polnud ka selle pärast vaja enam muretseda. Esmaspäeval tegime taas immi ning staatilisi harjutusi. Teisipäeval tegin otsuse, et kolmapäevase trenni jätan ära, seega käisime Kristiinega koos trennis, samal ajal kui teised koolis tunnis olid, imelik oli varem koolist ära saada. Kolmapäev jõudis kätte ning minu eelneval päeval tehtud otsusest ei tulnud midagi välja, lõpetasin taaskord trennis, kus tegime jooksu- ja jõuharjutusi.
Kool läbi, Jõulud ja aastavahetus ja VAHEAEG - super!
Jõulud veetsime perega Viljandis sugulaste juures keda polnud kaua aega näinud. 27ndal läksime noortega Otepääle laagrisse , kuhu tulid ka kaks "vanakest", esimese trenni tegime kohe suuskadel, 1km pikkune rada, tund aega, jäine rada, kus ma suutsin muidugi laskumisel pikali kukkuda. Peale suusatamist tegime veel jõudu. Teiseks trenniks jooksime algul, seejärel saalis tegime jooksu- ja jõuharjutusi vaheldumisi punktide ülekandmisega ühelt kaardilt teisele. Laagri teine päev, hommikuseks trenniks taas suuska, rajale oli lund juurde toodud, kuid see oli kuiv ja pudi ning lisaks oli sõitmas paljupalju rahvast, koperdasin lihtsalt kõigil ees... Peale suusatamist tegime mälutrenni, kus me koos Triinu ja Margretiga suunataju kaotasime ning kuhugi pärapõrgusse sattusime, lõpuks aru saades kus oleme oli kell juba nii palju, et siirdusime tagasi elukohta. Teiseks trenniks oli lampidega orienteerumine, loosiga sain endale paariliseks Rando, kes oli vist natuke haige?, kuid sellegipoolest jooksis raja läbi. Mõlematel tuli läbida 3 ringi ning iga raja start ning finiš oli vana suusahüppemäe kõrval, kuhu oli tohutult tore üles joosta. Viimasel päeva hommikul käisime Käärikul orienteerumas ning õhtupoole kasutasime veel sealset suusarada ära. Laagrist väsinud, koju magama ning uut-aastat vastu võtma - selline oli minu plaan, andsin ka lubaduse, et sellel aastal enam trenni ei tee, aitab küll, kuid siis tuli reede ning Sarmite kutsus halli, läksin kohale. Tegime soojendust ning siis jõuharjutusi Timo juhendamisel. Detsembris tuli peaaegu 10 tundi rohkem kui olin esialgselt plaaninud, super.

Aastavahetus sai pere ja sõprade seltsis veedetud. Uue-Aasta lubaduseks sai antud, et teen edaspidi korralikult trenni, vaatame mis sellest välja tuleb! ;)
Uus aasta, uued plaanid, uued ettevõtmised. Aastat alustasin Värska laagriga, kus esimesel päeval tegime planšeti, suusakeppida ning talve-o kaardiga jooksu, õhtul Vahur Teppani juhendusel suusatehnika harjutusi nii väljas kui sees. Teise päeva hommikut alustasime märkeorienteerumisega ning õhtul käisime lampidega metsas. Eelviimasel ehk siis kolmandal päeval oli paaristeade, kus olin koos Margretiga võistkonnas ning kus ainukese tüdrukute paarina suutsime tulla esimese poole sisse. Õhtul käisime taaskord metsas, mil pidime läbima 2KP ning seejärel Vallo käes olevat punkti puudutama, trenni lõpetasime aeroobikaga. Viimane päev, minu sünnipäev, tore. Öösel helistati, saadeti sõnumeid ja muidugi aeti mind igakord ülesse. Hommikust saati oli tuju hea, seda ei mõjutanud miski, kõik sai ainult paremuse poole minna. Hommikul enne sööki kingiti mulle juba šokolaad ja kommikarp, kinkijateks olid siis Madli, Kristiine ja Laura. Peale sööki, kui olin arvuti lahti teinud tulid teised koondisetüdrukud mulle seljataha laulma, niinii armas teist, veidi hiljem tulid ka Anti ja Ralf, sain lisaks mitu kommikarpi. Enne trenni minekut tuli Doris veel ühe karbikesega ning teised toredad soovisid ka õnne.
Kodus oli mind veel palju šokolaade ootamas, neist jätkub mulle nüüd vist terveks aastaks. Igastahes läksime nn matkale, Laura ja Margretiga käisime terve raja koos. Peale lõunasööki olin siis hea ja jagasin kooki :) Viimaseks trenniks jäi saalihoki ja jõutrenn ning seejärel võis hakata kodupoole sõitma. Kodus sain veel paljupalju õnnitlusi, niiet neist jätkub mulle nüüd terveks uueks hooajaks ning aastaks.
Jah, saingi lõpuks 16 täis, mõtlesin, et see midagi erilist, kuid siiski pole : ) ahjaa, sõprade ja sugulastega sai ka väike pidu peetud.


Õnnitlustest jäi mulle üks asi vägaväga meelde, tuju tegi rõõmsaks kohe - üks tore ütles sellised sõnad : Oluline on nautida ja suunurgad üleval hoida - siis saavadki unistused teoks :)

Niisiis, täna sai ka trennis käidud ning üllatusega avastasin juba, et kuigi kuu on alles alguses, on peaaegu pool eelmise kuu treeningtundidest tehtud...oeh.

Igastahes on mulle viimasel ajal selgeks saanud, et ma suudan ikka vägavalesid valikuid teha vahepeal ning mõnele inimesele on mul tekkinud niipalju küsimusi :)

Kommentaarid