U10-mila ja EMV

U10-mila
Aeg: 1:00:17
Rada: 5,8km
Koht: 27./64. (võistkond 15./64.)
Reisi tõttu kolm ööd korralikult magamata, kerge väsimus peal. Võistluspäeva hommikul ärkasin natuke enne poolt kuute ning läksin starti vaatama ning natuke üle kahe tunni hiljem sain ise rajale. Samm oli raske ning orienteerumisvaim ei tahtnud kuidagi peale tulla, mistõttu võtsin esimesed punktid rahulikumalt. Kuni vaatepunktini tundus kõik veel okei olevat tehnilise poole pealt, kuid peale seda tegin ühe korraliku 6-7 minutise vea. Mõtle veel, et võid normaalse ajaga välja tulla... Lisaks tuli eelviimasega 1-2 minutit lisaaega ebakindluse tõttu. Lõpetasin 15. kohal ning oma kehva jooksuga olin tõstnud meie võistkonda koha võrra. (Ilma veata poleks kõrgemat kohta saavutanud, kuna vahe eelmistega oli liiga suur).

EMV tavarada
Aeg: 49:54
Rada: 5km
Koht: 2./11.
Kaardi kätte saades nägin, et esimene etapp on pikk ning saab esialgu mööda teed joosta. Mulle sobis. Etapi keskel suutsin väikese lisakaare teha enne sihile jõudmist. Kontrollpunkti eel võtsin hoo maha, et see ilusti kätte saada. Järgmine etapp: läbi soo, üle künka ja punkt. Läksin täpselt nii, aga mida polnud, oli kontrollpunkt. Üritasin oma täpsest asukohast aru saada. Mõne minuti möödudes jõudsin selgusele kus olin ning sain ka teise punkti kätte. Olin esimesest suunaga valesti välja läinud. Kaotust 4 minutit. Kolmanda KP võtsin rahulikult ning edasi läks ainult tõusvas joones. 8nda punktiga tuli 50 sekundit  kaotust, ma ei suutnud teevalikut ära teha ning enne punkti kaldusin liiga paremale. Lõpp ettevaatlikult. Hoidsin 2. kohta, kaotust Triinule natuke üle nelja ja poole minuti.

EMV MN21 teade
Aeg: 1:08:23
Rada: 5,6km
Koht: 11./14. (võistkond 12./14.)
Läksin esimest vahetust ja täielik ebaõnnestumine. Tegin kohe esimese punktiga väga suure vea, kuna ei jälginud teistega koos joostes piisavalt kaarti. Lõpuks punkti kätte saades olid kõik teised juba kaugel ees. Tempo läks tunduvalt alla ning mõne punktiga tuli veel paar lisakaart. Nii ei saa joosta kui kõik muud mõtted peas on!

Võru linnajooks
Eile võtsime osa Võru linnajooksust koos Taneli, Janeku ja Lauraga. Distantsi pikkusteks olid vastavalt 1000m + 700m + 80m + 4m. Jooksin eelviimast. Klubide arvestuses võitsime, üldkokkuvõttes tegi Silja Sport meile 1 sekundiga ära.

Kommentaarid