suvii : )

Dsaukii,
Niisiis, peale Euroopakaid tegin ühe pikema puhkuse ning aitasin klubil Balti riikide sõjaväelaste ja NATO õhuväelaste o-võistlust korraldada. 1. juulil sõitsime Lätti Smiltenesse Kapa-3le. Esimesel võistluspäeval oli maastik raske ning seetõttu tegin viga ning kõndisin samuti üsna palju, kuna lihtsalt polnud jõudu ega jaksu joosta. Sellest hoolimata saavutasin 2.koha ning kaotasin esimesele vaid pool minutit. Teisel päeval oli maastik märksa kergem kui esimesel, siiski tegin natuke viga ning jooksu tempo oli aeglane, sellest ka 7 minutiline kaotus Sandrale. Kolmandal ehk viimasel võistluspäeval oli maastik taaskord jooksukas ning seepärast üritasin jooksu tempot hoida, et mitte oma positsiooni kaotada. See ka õnnestus, kuigi ühest punktist suutsin väikse kaarega mööda minna ning selle otsimisele aega kulutada, sellest hoolimata jäin selle võistlusega üsna rahule. Autasustamist pidime mitumitu pikka tundi ootama, mis oli üsna tüütu, kuigi auhind oli hea.

Teisipäeval käisin Väike Palojärvel teisipäevakul, kus võtsin rahulikult. Neljapäeval käisin tegin väikse tunni ajalise treeningu ning reedel käisin pooletunnilisel jooksul. Järgmisel päeval oli plaanis minna Suvemängudele, kuid kuna olin saanud mingi kõhuviiruse ning öösel ei saanud magada, jäi minek ära. Nädalavahetusel suutsin enam-vähem terveks saada. Teisipäeval, 12. juulil, käisin päeval tädiga Rõuges forelli püüdmas ning õhtul tegin pikema jooksutrenni. Kolmapäeval sai tädiga Tartus käidud ning õhtul käisin vaatamas motokrossi Väino Leoki rändkarikale. Neljapäeval tegin taas ühe pikema treeningu, alguses käisin jalgrattaga sõitmas ning peale seda otsustasin minna jooksma, mille ma ka teostasin.
(trenni saab ka hea tujuga teha :P)
Reedel läksime emaga OK Westi noortelaagri kaarditreenigule, kus võtsin rahulikult. Peale kaarditrenni jooksime auto juurde tagasi ning lõpetuseks venitasime. Laupäeval läksime taas metsa laagrilistega, seekord reljeefikaardiga, tegin paari punktiga natuke viga, trenni lõpetuseks jooksime peale. Pühapäeva hommikul käisime viimast korda pärnakatega koos treeningul. Esmaspäeval tegin puhkuse ning sain endale hoida kaks väikest sugulast.

















Teisipäeval käisime metsas mustikaid korjamas, ujumas ning seejärel teisipäevakul, kus suutsin taaskord viga teha, lõpetuseks jooksin natuke peale. Kolmapäeval, 20. juulil käisin treeningu alguseks rahulikul jooksmas, seejärel tegin intervalle, vahele jooksin natuke ning jätkasin intervallidega, lõpetuseks jooksin rahulikult koju tagasi ning venitasin. Neljapäeval oli mul plaanis minna Tartusse uute klassikaaslastega kohtuma ning seetõttu tegin trenni hommikul, enne koju tulekut käisin ujumas, mis oli väga värskendav. Kodus tegin end korda ning läksin Tartusse, õhtul tagasi tulles pidin jala koju tulema, kuna keegi ei saanud järgi tulla, kõndisin siis veel 5km koju, päeva lõpetuseks käisime sõbrannaga ujumas.

See oli siis väike kokkuvõte minu tegemistest, varsti tuleb siis uus postitus, dsaukii : )

Kommentaarid